Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Cartmann

    U aftermarketu je GOOG otisao gore jos +0.53%. I ja sam se rijesio kladionicarskih call-ova, ali najvise zato sto ne znam hocu li sutra moci pratiti market i pravovremeno reagirati. Jos mi je drazi par call-ova koje sam prekjucer kupio, Jan07 call@400, isao je +35%. Ali ga ne prodajem prije Jan07. :) Btw., jedna od cesto spominjanih market poslovica (cesto se nalazi u sigovima po forumima) kaze "long-term tradeovi sluze tome da zaradimo novac koji izgubimo u day-tradeanju". :)

    avatar

    17.02.2006. (03:04)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Fair enough, pitat cu te da li si jos uvijek 100% siguran u to kad procitas moj slijedeci post o SEZONAL TRADINGU koji dokazuje matematicki (na uzorku od 20 godina) da BUY-AND-HOLD NIJE NAJBOLJI NACIN INVESTIRANJA i da, odabranih 700 dana (u 20 godina) na kraju daju BOLJI REZULTAT nego 5,000 trejding dana (kroz istih 20 god) sto bi drzao istu stvar kroz taj period! Ako 700 dana moze POTUCI 5,000 ne vidim zasto ODABRANI SATI unutar dobrih dana ne bi mogli POTUCI oboje nabrojano! Think about it!!

    avatar

    17.02.2006. (04:15)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    C,zbilja impresivno...blog koji najviše obećava?Pa i Leapsi ...Uopće me ne čudi...Svaka rupa nađe zakrpu koja joj najviše odgovara.Međutim,nema toga tko bi te rupe mogao popuniti.A i linkovi su za pet,pogotovo TA na Clear Stationu.TA od A-Z.Sasvim primjereno mogućnostima:)Glavno da se trejda!Svaka čast!A i tenk je za pet,objavio sam sliku...Uostalom razina primjerena konverzaciji je pogrešna....jadno...ovo je već primjerenije i lakše razumljivo... F.OFF !:)

    avatar

    18.02.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    bojim se da ne razumijem.. mislis li na naroza77? s njime sam vec raskrstio.. na Cartmana? pa kaj bumo se sad svi uzduz i poprijeko posvadili a ima nas 4? Ajmo jos ti i ja pa svako sebi, ha ha! Sto se mene tice dokle god nema (onakvog ko kod naroza) osobnog vrijedjanja ja sam tolerantan glede razlicitih stavova. svatko ce sam snositi poslijedice svog trejdanja na kraju a najskuplja skola je ona koja se NE PLACA skolarinom nego ISKUSAVA NA VLASTITOJ KOZI (i to ne zivotinji nego tjelesnom omotacu)! Keep up the excellent work a i ja cu pridonijeti nesto ovaj (long) weekend.. puno pozdrava...

    avatar

    18.02.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Ne znam sto Felixa muci, a da budem iskren, nije me niti briga. Moj je cilj razmjenjivati iskustva i misljenja o tradeanju, nista vise.

    avatar

    19.02.2006. (01:19)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Molim Vas da se uzdrzite od osobnih vrijedjanja jer se ljudi bune i ja onda gubim vrijeme brisuci to umjesto da pisem i radim pametnije stvari! Fala unaprijed!

    avatar

    19.02.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...